Hoe heet je?

Larissa van der Goes

Hoe oud ben je?

Ik ben 11 jaar oud

Waar woon je?

ik woon in Zoetermeer samen met mijn ouders en mijn grote zus

Ga je zelf vaak naar het theater?

Ja ik ga heel vaak naar het theater, en dan om verschillende redenen bijv: gewoon omdat het me een leuke musical lijkt of omdat er vrienden inspelen die ik ken.

Heb je zelf een favoriete theatervoorstelling? Wat vind je zo mooi aan die voorstelling?

Mijn lievelingsvoorstelling is Mamma Mia!, dat komt omdat er veel gezellige en leuke liedjes in zitten en het is een verhaal dat ik zelf heel leuk/mooi vind.

Waarom moeten andere kinderen (en volwassenen) volgens jou zo vaak mogelijk naar het theater gaan?

Omdat theater heel leuk en leerzaam is. Ik hoor en zie altijd zoveel leuke dingen over theater dat ik denk dat iedereen wel tenminste één voorstelling leuk vindt.

Heb je zelf wel eens op het podium gestaan? Kan je hier iets over vertellen?

Zelf heb ik al heel vaak op het podium gestaan. Ik heb al in een aantal musicals gespeeld zoals “Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks” waar ik de rol van Foeksia mocht spelen en in “Was getekend: Annie M.G. Schmidt” waar ik de rol van kleine Annie mocht spelen.

Met Foeksia hebben we een tour door heel Nederland gespeeld en zelfs een voorstelling in België. Doordat we iedere keer in een ander theater stonden, was het elke keer weer een nieuwe uitdaging. Met Annie M.G. Schmidt heb ik steeds in het DeLaMar theater gespeeld. Het was allebei ontzettend tof om mee te maken.

Ook zit ik op de musical vooropleiding bij de NME foundation waar we elk jaar een musical doen. Wat heel jammer was, is dat de musical van afgelopen jaar niet door kon gaan 🙁
Maar ondanks Corona heb ik al heel veel zin in de musicals die ik mag kijken als recensent.

Waarom wilde jij in de kinderjury van de Podiumkids Prijs?

Omdat ik altijd goede kritiek geef en weet hoe het achter de schermen verloopt. Hierdoor kan ik ook op een andere manier naar musicals kijken.

Waar let je als kinderjurylid op bij het bekijken van de voorstellingen?

Naar de kostuums, muzieksoort, hoe de acteurs spelen, dans, zang, mimiek en decor.

Zou je andere kinderen aanraden om zich op te geven voor de kinderjury? Waarom?

Ja want het is goed om te leren hoe je recensies schrijft en je leert veel meer over musicals en natuurlijk omdat het super leuk is 😉

 

Pin It on Pinterest

Deze website maakt gebruik van cookies.