Online Aanbod 2020 – 2021

Voorlopig kunnen we niet voor veel mensen spelen, maar we kunnen wel zorgen dat je ook thuis je fantasie en verbeeldingskracht voldoende gebruikt. Hier staat een overzicht van allerlei online initiatieven van theatergezelschappen.

ONLINE VOORSTELLINGEN
‘Zoek’ (8+) het allereerste hoorspel van Kwatta

Kwatta brengt het beste jeugdtheater naar je huiskamer! Letterlijk: Zoek is immers Kwatta’s allereerste hoorspel. Of beter: luistertheater. Zoek is een sfeervol modern sprookje over verlies, vol rondslingerende wijsheden en bijzondere figuren.

Zoek (luistertheater)

Hotel Perdu en Droogland van Het Houten Huis

Omdat we met z’n allen thuis zitten heeft Het Houten Huis maar liefst TWEE voorstellingen online gezet om te bekijken!
Bij allebei de voorstellingen zijn opdrachten gemaakt die je thuis kunt doen.

Klik hier om mee te kijken naar Het Houten Huis!

'Zujerleech' (10+) een dialectvoorstelling via ZOOM van Het Laagland

Let op! In deze voorstelling wordt Limburgs dialect gesproken.
Vanwege de coronamaatregelen wordt deze voorstelling gebracht in een online variant, waarvoor je hier – gratis – kunt reserveren.
Hierbij wordt de voorstelling live – online – voor jou gespeeld en kun je na afloop, als je wilt, met acteurs en schrijver Benny Lindelauf napraten.

 

'Funny Lives' een mini-realityserie van BonteHond
 
Een inkijkje in de repetities voor FUNNY LIVES, de beste voorstelling die nooit is gemaakt.
 
Het leven zit vol teleurstelling. Maandenlange voorbereidingen leiden onverhoopt tot onverwachtse afgelastingen. De festivalvoorstelling FUNNY LIVES – over teleurstellingen, afwijzingen en pech – was op 30 mei in première gegaan op Festival Karavaan. Het was een fluïde mix van beeldende desillusie, musicalperformance en lecturedans geweest. Ondanks de afgelastingen van de voorstelling publiceren we nu wekelijks een reality aflevering van de repetities die hadden kunnen zijn geweest. In vijf afleveringen zal het thuiszittend publiek een klein inkijkje krijgen in het makerschap en de ups en downs die daarbij horen.
 
Kijk hier naar FUNNY LIVES!
EDUCATIE
Oorkaan voor Thuis

Veel meer thuis met het hele gezin wordt een stuk vrolijker met: Oorkaan voor Thuis!

Voor jong én oud. Of je nu thuis aan het werk bent of niet naar school kunt, wij voorzien jou via deze pagina en onze sociale media van muzikale hoorspelen, spotify-playlists, filmpjes, knutselprojecten, kleurplaten en meer. Dus volg ons online, stream de mooiste muziek en zorg goed voor elkaar. Je kijkt je oren uit! Niet alleen in de theater- en concertzalen, maar ook thuis. #OorkaanVoorThuis

 

Creatieve knutselopdrachten met de tips van Het Filiaal

Het Filiaal biedt creatieve (knutsel) activiteiten waarmee je thuis aan de slag kunt. Prikkel je verbeelding en laat zien wat je gemaakt hebt!

Klik hier om te knutselen!

 

 

 

Thuistheater pagina van BonteHond
 
Thuistheater pagina boordevol sketches, oefeningen en andere leuke dingen voor thuis van BonteHond
 
 
 
Klik hier!
 

 

 

Pin It on Pinterest

Deze website maakt gebruik van cookies.