SORRY (8+)

Waarom zeggen mensen sorry? Wanneer zijn ze daarmee begonnen? En van wie hebben ze dat eigenlijk geleerd? Als je niet tegen je ouders hebt gezegd dat je de hele middag hebt zitten gamen terwijl ze zelf toch niet thuis zijn, hoef je echt geen sorry te zeggen als ze erachter komen. Maar als je iemand, per ongeluk expres, een duwtje hebt gegeven? Of als je voor je beurt hebt gepraat. Dan is sorry zeggen wel weer heel handig, want daarna is alles weer goed, toch?

BonteHond stelt alle excuses en verontschuldigingen aan de kaak en gaat zich aan sorry te buiten. De voorstelling zal een feest der herkenning zijn. Bij voorbaat onze excuses voor de gevolgen. Wij zijn niet aansprakelijk voor de eventuele schade. Spijtig, maar waar.

Met de ultieme sorry-rap, een heuse sorry-monoloog en een vrolijke sorry-dans. En een paar gepassioneerde sorry-songs die heel hard mogen worden meegezongen, ook NA de voorstelling. Waarvoor onze welgemeende excuses. Maar als je er niet bij bent zul je spijt krijgen. Sorry, het is niet anders.


CREDITS
CONCEPT & REGIE: Judith Faas
TEKST: Bodil de la Parra CAST: Anne Fé de Boer, Eva Zwart, Frankly Joe Maulany, Kim Aikman
COMPOSITIE: Bigjayzus
DECOR & KOSTUUMS: Calle de Hoog
LICHTONTWERP: Remko van Wely
DRAMATURGIE: Victor Mentink
REGIEASSISTENTIE: Millie Lijbers
TECHNIEK: Klim Nelissen, Saskia Brand, Oscar Cheizoo
PRODUCTIE: Nikita Oldert
FOTOGRAFIE: Kamerich&Budwilowitz
VIDEOREGISTRATIE: Hardzout

INFO
Leeftijd: 8+
Duur: 47 minuten

Pin It on Pinterest

Deze website maakt gebruik van cookies.