Laden Voorstellingen

« Alle Voorstellingen

  • Deze voorstelling is voorbij.

BROKKEJOK

Soort voorstelling: | 4 of ouder | coupdeboule
Het Filiaal theatermakers
15 oktober 2023 om 14:00 - 14:30 | Bibliotheek Neude - Utrecht

Leugens maken brokken. Dat wordt gezegd. Fantaseren is ook een beetje liegen, je verzint allerlei dingen die niet écht zijn, niet ‘waar’ zijn, niet bestaan. Fantaseren mag altijd. Maar wanneer ben je dan een jokkebrok? Met deze vraag gaat coupdeboule aan de haal. Een absurde samenwerking tussen coupdeboule en Het Filiaal theatermakers

Liegen geliegd loogde loegt floep floeps en oepssssss… een leugen!!! Wat? NEEEEE wattes neen EEN LEUGEN?! Misschien heeft niemand het in de gaten…… Ssssst of juist snel doorkletsiekletsie noezel aanraken mond bewaken en draai droei met mijn ogen zwoksels klotsende oksels peentjes zweten waarom koekt koekje iedereen zo naar moei staat het dan op mijn voorhoofd geschrievelefoetseld???

In een simpele en vindingrijke vormgeving ontvouwen en ontpoppen zich steeds meer vormen en kleuren. Met het decor wordt ook de muziek steeds gekker, wilder en daarmee vrolijker, tot het speellokaal een andere wereld wordt. Een wereld vol brokken fantasie, in alle soorten en maten. De muziek is (in samenwerking met het Koninklijk Conservatorium Den Haag) gecomponeerd door Delara Navaey. BROKKEJOK is te zien in speellokalen op bijna alle basisscholen van Utrecht.

coupdeboule bestaat uit theatermakers Eileen Graham en Katelijne Beukema. Vanuit fantasie zoekt coupdeboule naar antwoorden op moeilijke kwesties zoals in dit geval wat echt is en wat niet. Ze maken speels-filosofische voorstellingen met als doel de fantasie van het publiek, ongeacht leeftijd, actief te prikkelen. Het werk van coupdeboule is kleurrijk en fysiek.

Meer info >

Speeldata

Zondag 15 oktober14:00Bibliotheek Neude, UtrechtKoop tickets>
Vrijdag 29 december13:00Forum, GroningenKoop tickets>
Donderdag 4 januari14:00Theater aan het Spui, Den HaagKoop tickets>
Donderdag 22 februari15:00Theater Kikker, UtrechtKoop tickets>
Vrijdag 23 februari11:00 & 15:00Theater Kikker, UtrechtKoop tickets>

Gegevens

Datum:
15 oktober 2023
Tijd:
14:00 - 14:30
Soort voorstelling:
Site:
https://hetfiliaal.nl/voorstellingen/brokkejok

Locatie

Bibliotheek Neude
Neude 11
Utrecht, Utrecht 3512AE Nederland
+ Google Maps

Overige informatie

Leeftijd
4 of ouder

Pin It on Pinterest

Deze website maakt gebruik van cookies.