Laden Voorstellingen

« Alle Voorstellingen

Introdans online

Soort voorstelling: | Alle leeftijden | Introdans
1 april 2020 - 30 juni 2020 | -

Ook bij Introdans hebben ze niet stil gezeten. Om hun fans in beweging te houden hebben ze de videoreeks ‘Introdans beweegt je’ geïntroduceerd. Je kan meedoen op twee niveaus, dus voor iedereen wat wils! Blijf je liever in je luie stoel zitten? Ook daar hebben ze iets voor bedacht: Introdans Thuisbioscoop.

 

Introdans Interactie

Het team van Introdans Interactie presenteert vanuit hun eigen woonkamers ‘Introdans beweegt je’. Met deze gloednieuwe reeks van vijf video’s begin je je dag vol energie. In iedere video leren de dansdocenten je drie oefeningen, geïnspireerd op het repertoire van Introdans. Schuif de salontafel aan de kant en beweeg mee met Introdans! De video’s vind je op de website of Facebookpagina van Introdans.

Introdans Interactie – BASIC

Na de succesvolle videoreeks van ‘Introdans beweegt je’ heeft Introdans Interactie nu ook ‘Introdans beweegt je – BASIC’. Deze video’s op basisniveau zijn ook geschikt voor de beginnende beweger of de beweger op leeftijd. Je hebt slechts een stoel nodig om mee te doen. Deelnemers klaar? Bewegen maar! De video’s vind je op de website of Facebookpagina van Introdans.

Introdans Thuisbioscoop

Vanwege het Coronavirus zijn de dansers van Introdans helaas even niet in de dansstudio’s en theaters te vinden. Met de Introdans Thuisbioscoop zorgen we ervoor dat je je niet hoeft te vervelen. Met mooie dansfilms en -documentaires nemen we je mee in de wereld van Introdans. De video’s vind je op de website of Facebookpagina van Introdans. Kijk je mee?

Meer info >

Gegevens

Begin:
1 april 2020
Einde:
30 juni 2020
Soort voorstelling:

Theater gezelschap

Introdans
Telefoon:
+31-26-3512111
E-mail:
welkom@introdans.nl
Website:
www.introdans.nl

Overige informatie

Leeftijd
Alle leeftijden

Pin It on Pinterest

Deze website maakt gebruik van cookies.