Laden Voorstellingen

« Alle Voorstellingen

MaasTV en Maas @ Home

Soort voorstelling: | Alle leeftijden | Maas theater en dans
1 april 2020 - 30 juni 2020 | -

Net als de rest van cultureel Nederland heeft ook Maas al haar lopende tourneevoorstellingen van Lampje, Uniform, Juffenballet en Boef moeten annuleren. Omdat we toch graag een beetje cultuur en theater naar ieders huiskamer willen brengen zijn we begonnen met onze eigen online televisiekanaal: MaasTV. Op MaasTV zenden we elke dag een registratie van een oude Maasvoorstelling uit. Elke voorstelling blijft zeven dagen online staan. Maar ook cultuuronderwijs mag niet stilliggen nu de scholen dicht zijn, dus hebben we in samenwerking met onze educatieafdeling, onze docenten en spelers Maas @ Home gelanceerd, een verzameling van allerlei online workshops, tutorials, warming-ups en nog veel meer.

MaasTV

We spelen geen Lampje, Uniform, Juffenballet en Boef de komende weken, maar je kunt nog wel theater kijken, thuis op de bank. Via deze pagina kun je registraties bekijken van oude Maasvoorstellingen, elke dag een nieuwe… Elke registratie blijft er zeven dagen op staan. En in de meivakantie zenden we nog een keer de top 5 uit. Veel kijkplezier!

Maas @ Home

Voor alle thuiszitters en bankhangers: op Maas @ Home helpen we je door deze gekke periode heen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Cursus niets doen, een Applausworkshop (om goed te leren klappen voor onze zorgverleners) of een workshop mimen met de spelers van Boef? Er is van alles te doen, dus neem hier snel een kijkje.

Meer info >

Gegevens

Begin:
1 april 2020
Einde:
30 juni 2020
Soort voorstelling:

Theater gezelschap

Maas theater en dans

Overige informatie

Leeftijd
Alle leeftijden

Pin It on Pinterest

Deze website maakt gebruik van cookies.