Laden Voorstellingen

« Alle Voorstellingen

  • Deze voorstelling is voorbij.

Oorkaan voor Thuis

Soort voorstelling: | Alle leeftijden | Oorkaan
1 april 2020 - 30 juni 2020 | -

In quarantaine met het hele gezin en sociale isolatie worden ineens een stuk vrolijker met: Oorkaan voor Thuis! Voor jong én oud. Of je nu thuis aan het werk bent of niet naar school kunt, Oorkaan voorziet jou via deze website en hun sociale media van muzikale hoorspelen, spotify-playlists, filmpjes, knutselprojecten, kleurplaten en meer. Dus blijf lekker thuis, volg Oorkaan online, stream de mooiste muziek en zorg goed voor elkaar. Je kijkt je oren uit! Niet alleen in de theater- en concertzalen, maar ook thuis.

 

Vreemde Streken

Diamanda, Marcus en Yanna zijn benieuwd naar nieuwe werelden van geluid. Als Trio Diamanda nemen ze je mee op een spannende reis door verschillende muzikale klankwerelden. We vinden nieuwe geluiden uit en keren de muziek binnenste buiten. Want wie nieuwsgierig is, ontdekt de mooiste en gekste dingen. Maak hier een muzikale wereldreis, leer hoe je je eigen snaarinstrument kan knutselen en meer!

Sticks

In Sticks ontdek je samen met de vier virtuoze slagwerkers van Percossa hoe je kunt praten zonder een woord te zeggen. Hoe je muziek kunt maken zonder muziekinstrumenten en hoe je je oren kunt openen voor geluiden die je nog nooit hoorde. Percossa maakt met alles wat ze om zich heen vinden muziek. Of het nu een takje is, een tomatenblik of een drumstel. Zij halen er de mooiste klanken uit! Beluister hier een te gek hoorspel, maak je eigen 3-in-1- percussie-instrument, krijg een lesje bodypercussie van Percossa en meer!

Dromenblazers

De vier blazers van het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet blazen dromen tot leven. Ze laten zich meeslepen door hun fantasie en openen deuren naar ongekende droomwerelden. Soepel switchen tussen verschillende muziekstijlen. Van Gershwin tot Mahler tot Dvorák en meer. Want in dromen kan alles! Leer hier hoe je van een wortel een klarinet kan maken en meer!

Kwartetten met Beethoven

In Kwartetten met Beethoven spelen de vier musici van het Dudok Kwartet buiten met elkaar een kwartetspel. Ze nemen je mee in een muzikaal spel. Het geniale muziekstuk Strijkkwartet opus 132 van Beethoven is steeds in beweging en wordt, net als de kaarten in het spel, telkens opnieuw geschud. Komen alle muzikale kleuren uiteindelijk bij elkaar? Klik hier om je eigen kwartetspel te maken, een gaaf hoorspel te beluisteren en meer!

Kriebel

En wat gebeurt er als die kriebel langzaam via je keel en je mond naar buiten glipt, de lucht door zweeft, door de ruimte vliegt en floeps, via de viool, zjoef, de marimba in kruipt? Een vioolspelende zanger, een dansende percussionist en een zingende danseres nemen je mee in een speelse ontmoeting tussen dans, muziek en stem. Een peuterconcert dat alle zintuigen kriebelt. Download hier voor de allerkleinsten de super leuke kleurplaat van Kriebel en meer!

Meer info >

Gegevens

Begin:
1 april 2020
Einde:
30 juni 2020
Soort voorstelling:

Theater gezelschap

Oorkaan
Telefoon:
0206202828
E-mail:
info@oorkaan.nl
Website:
https://oorkaan.nl/

Overige informatie

Leeftijd
Alle leeftijden

Pin It on Pinterest

Deze website maakt gebruik van cookies.