Laden Voorstellingen

« Alle Voorstellingen

  • Deze voorstelling is voorbij.

Sonnevanck Online

Soort voorstelling: | Alle leeftijden | Theater Sonnevanck
1 april 2020 - 30 juni 2020 | -

Nu de theaters dicht zijn bieden veel gezelschappen heel veel leuke online content. Bekijk hieronder wat Theater Sonnevanck te bieden heeft!

GODcast (14+)

Op dit moment zou GOD? (14+), onze coproductie met Toneelgroep Oostpool, langs middelbare scholen in Oost-Nederland reizen. Helaas konden we na de eerste week van de tour geen voorstellingen meer spelen. Gelukkig zijn er bij de voorstelling GODcasts gemaakt, vier podcasts van elk ongeveer 3 minuten. Hierin vertellen de acteurs en regisseur van de voorstelling wat religie en geloof voor hen inhoudt. Leerkrachten in het voortgezet onderwijs krijgen op deze manier de mogelijkheid om samen met hun leerlingen bezig te gaan met de thematiek uit de voorstelling GOD?.

Terug in de tijd

Sinds de oprichting hebben we ruim 150 voorstellingen gemaakt. Op de pagina ‘Terug in de tijd’ duiken we het archief in en nemen je mee in de geschiedenis van Sonnevanck. We beginnen in 1990, het jaar dat Sonnevanck werd opgericht. We voegen iedere donderdag een nieuw stukje toe aan de geschiedenis, zodat we uiteindelijk uitkomen in 2020! Ga je mee op reis? Bij ieder stukje van onze geschiedenis hebben we een opdracht, quizje of een puzzel gemaakt. Kun je het antwoord vinden?

Online voorstellingen (deze voorstelligen waren te zien tot en met 1 juni)

Lekker naar een voorstelling kijken vanaf de bank, vanuit je bed of waar dan ook. En daar blijft het niet bij! Bij iedere voorstelling biedt Theater Sonnevanck educatief materiaal aan. Op deze manier kun je samen met je ouders, broertjes of zusjes nog even napraten over de voorstelling en opdrachten of testjes doen. Op dit moment staan Zwijnenstal (8+), Sneue gevallen (6+), Lev (6+) en Wij gaan op berenjacht (4+) online.

Meer info >

Gegevens

Begin:
1 april 2020
Einde:
30 juni 2020
Soort voorstelling:
Site:
https://www.sonnevanck.nl/online/

Theater gezelschap

Theater Sonnevanck
Telefoon:
053 431 5400
E-mail:
theater@sonnevanck.nl
Site:
www.sonnevanck.nl

Overige informatie

Leeftijd
Alle leeftijden

Pin It on Pinterest

Deze website maakt gebruik van cookies.