Laden Voorstellingen

« Alle Voorstellingen

  • Deze voorstelling is voorbij.

STRAF

Soort voorstelling: , | 10+ | BonteHond
14 maart 2022 om 00:00 - 3 juli 2022 om 00:00 | -

Wanneer ben je een boefje en wanneer een crimineel? Wat zijn de grenzen van iets écht fout doen? En als je eenmaal die grens bent overgegaan, kun je dan nog terug? Kun je de consequenties van een misstap overzien? En wie bepaalt hoe erg het is wat je doet? Is dat een rechter, je juf, of je moeder of vader, je vrienden of jijzelf? Wat is het verschil tussen een taakstraf en achter de tralies?

STRAF is een voorstelling over en met jongeren met een taakstraf. Meewerken aan de voorstelling is de taakstraf voor deze jongeren, want BonteHond is sinds 2021 officieel een taakstraf locatie. Het script, decor en rolverdeling is samen met de jongeren bepaald. Zij vertellen hun eigen verhaal op hun eigen manier.

Een voorstelling over grenzen opzoeken en er overgaan. Over de consequenties en impact. Over oordelen van anderen en van jezelf. Over een tweede kans. Een meeslepend authentiek verhaal over én door jongeren met een taakstraf.

De voorstelling speelt op het milieuplein, de plek waar je (grof)afval brengt en waar jongeren met een taakstraf vaak hun straf uitvoeren. Nu dus ook, maar dan in een andere vorm!

De voorstelling STRAF maakt kans op de publieksprijs van Podiumkids. Help ons door te stemmen op deze unieke voorstelling.

CONCEPT EN REGIE Judith Faas
SCHRIJVER Sanne Schuhmacher
SPEL Anne Fé de Boer, Dionisio Matias, Katelijne Beukema, Matthijs Mahler
MUZIEK Tristan Esajas
REGIEASSISTENTIE Millie Lijbers

Meer informatie zoals de volledige speellijst volgt binnenkort!

Meer info >

Gegevens

Begin:
14 maart 2022 om 00:00
Einde:
3 juli 2022 om 00:00
Soort voorstelling:
,
Site:
https://www.bontehond.net/voorstellingen/straf

Theater gezelschap

BonteHond

Overige informatie

Leeftijd
10+

Pin It on Pinterest

Deze website maakt gebruik van cookies.