Wie zijn wij?

Podiumkids, hét platform voor jeugdtheater met impact
Podiumkids is een collectief van 25 Nederlandse jeugdtheatergezelschappen die voorstellingen maken voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Samen bundelen zij de krachten om zoveel mogelijk kinderen te bereiken. Want er is zoveel moois en inspirerends te zien op de Nederlandse podia (en op andere onverwachte plekken): dat willen wij met het publiek delen!

Theater Muziek Dans Circus Media of een mix voor jou
De gezelschappen achter Podiumkids maken jeugdtheater in de breedste zin van het woord: met dans, circus, muziek, theater, media of een mix daarvan. Deze uiteenlopende voorstellingen hebben één ding gemeen: ze prikkelen de verbeelding. Als kind, maar zeker ook als volwassene, krijg je volop de kans om door een andere bril naar de wereld om je heen te kijken. Podiumkids is er voor nieuwsgierige mensen: laat je verrassen en kies voor live!

Podiumkids Agenda
Op deze website kun je rondneuzen tussen alle voorstellingen die onze gezelschappen maken. Je kan zoeken op een plaats, datum of leeftijd, zodat je precies dé voorstelling kan vinden die je zoekt!

Podiumkids Prijs, dé publieksprijs voor jeugdtheater
De Podiumkids Prijs is een prijs van kinderen voor hun favoriete voorstelling van het jaar. Kinderen uit het hele land kunnen hun stem laten horen: van oktober tot half juni mag je op onze website laten weten wat je van een bepaalde voorstelling vond. Een speciale kinderjury gaat op pad om zoveel mogelijk voorstellingen te zien. De vijf voorstellingen met de meeste stemmen en hoogste waardering, worden genomineerd voor de Podiumkids Prijs. De Podiumkids Kinderjury kiest vervolgens de winnaar. De Podiumkids Prijs wordt mede mogelijk gemaakt door de Nederlandse Associatie van Podiumkunsten (doorlinken, zie oude tekst).

Recensies
Laat je inspireren door wat andere kinderen van de voorstellingen vonden die ze bezochten: onze Kinderjury schrijft recensies. Lees ze op onze website!

Socials
Kun je er geen genoeg van krijgen en wil je al onze gezelschappen of onze kinderjury op de voet volgen… sluit je aan op Facebook en Instagram. Hier laten we zien wat er allemaal speelt, zowel achter de schermen als op het toneel!

 

Voor vragen over Podiumkids

E-mail: info@podiumkids.nl

Nieuwsbrief ontvangen? 

Meld je hier aan!

Pin It on Pinterest

Deze website maakt gebruik van cookies.