Ben je tussen de 7 en 12 jaar, hou je van theater-, muziek- en dansvoorstellingen, durf je goed je mening te geven én weet je uit te leggen waarom je iets vindt? Dan zoeken we jou!

Voor de Podiumkids Prijs zijn we op zoek naar zeven kinderen die komend seizoen heel veel mooie voorstellingen voor ons willen bekijken en daar hun mening over willen geven. Deze kinderjury wordt in oktober feestelijk geïnstalleerd op een première van een van de deelnemende voorstellingen en krijgt daar een workshop van de Volkskrant recensent Annette Embrechts.

Tussen oktober 2020 en mei 2021 bekijken de juryleden zoveel mogelijk deelnemende voorstellingen. Over iedere voorstelling schrijven ze een recensie. Ondertussen mogen alle kinderen in Nederland stemmen op hun favoriete voorstellingen. De vijf voorstellingen die het beste beoordeeld worden door het publiek, worden genomineerd voor de Podiumkids Prijs. Uiteindelijk beslist de kinderjury wie van de vijf genomineerde voorstellingen de winnaar wordt van de Podiumkids Prijs 2021.

Lijkt dit je te gek en wil je meedoen? Vul dan dit formulier in, voeg eventueel een leuke foto toe en mail dat vóór 19 september naar publieksprijs@podiumkids.nl.

Pin It on Pinterest

Deze website maakt gebruik van cookies.