Publieksprijs

 

De Podiumkids Prijs is dé publieksprijs voor theater- dans- en muziekvoorstellingen voor jou. Een prijs van kinderen voor hun favoriete voorstelling van het jaar. Van september tot en met mei mag je hieronder laten weten wat je van een bepaalde voorstelling vond. Je beoordeelt de voorstelling op meerdere punten. De vijf voorstellingen die gemiddeld de hoogste score halen, worden genomineerd voor de Podiumkids Prijs. De speciale Podiumkids Kinderjury kiest vervolgens de winnaar!

 

 

Kanshebbers Podiumkids Prijs

Back to Oz

vanaf 8 jaar - In Back to Oz zit alles wat een spectaculaire wintervoorstelling nodig heeft. Muziektheater waar je met een beetje meer hart, verstand en moed uit komt!

Stem! >

De Familie van Nielie in alle staten

Avontuurlijk muziektheater voor de hele familie (vanaf 6 jaar) bomvol liedjes.

Stem! >

De Gebroeders Leeuwenhart (8+)

Astrid Lindgren schreef deze indrukwekkende jeugdroman in 1973. Voor velen nog steeds het mooiste kinderboek ooit. Je ziet dit avontuurlijke verhaal nu in het theater.

Stem! >

De Toverfluit

Mozart to the moon and back Pamina, een heel gewoon meisje en bewoner van planeet aarde, hoort haar ouders ruziën als ze ’s avonds in

Lees verder

Stem! >

EN DE WINNAAR IS...

EN DE WINNAAR IS… is een tragikomische voorstelling over ouders die heel hard schreeuwen, heel hard lachen en heel hard mooi weer spelen. Over ouders die doorgaan tot ze hebben wat ze willen hebben en niet opgeven. Want ouders weten zelf wel wat het beste is voor hun kind.

Stem! >

Het dier, het dier en het beestje

Een gezongen fabel over hoe het is om een mens te zijn. In deze voorstelling maakt Jetse Batelaan van hele gewone dingen een dromerige musical. Met dierenpakken, een echte hond en livemuziek. Hoe ziet ons leven eruit als we er van een afstandje naar kijken?

Stem! >

Juffenballet

Juffenballet is een avonturenverhaal waarin het klaslokaal zomaar verandert in een wild bos. Waarin juffen overdag het goede voorbeeld geven, maar na het luiden van de schoolbel hun haren losgooien. Voor de hele familie met veel dans, vette decorwisselingen en humor.

Stem! >

Kanonnenvoer

Een muzikaal slagwerkspektakel met gardes, potten en pannen Een spannend, grappig en fantasierijk verhaal over hoe het hart van een stoere veldkok ontdooit door een onverwachte vriendschap. Zó ontroerend, dat zelfs vissen zouden gaan huilen

Stem! >

Lampje

Een woest en ontroerend muzikaal avontuur  “Nee, een licht ben je niet, Lampje. Als je iets moet onthouden, vergeet je het en als je iets

Lees verder

Stem! >

Mijn moeder is een diva

Een absurdistische tragikomedie over niet zo beroemde kinderen met een heel beroemde moeder Viktor en Valencia zijn een tweeling. Ze lijken helemaal niet op elkaar

Lees verder

Stem! >
Reis om de wereld in 80 dagen Theatervoorstelling 2019 van Toneelschap Beumer & Drost

Reis om de wereld in 80 dagen

‘Elders’ plamuren zij een oneindige muur. Zouden de schilders, bevangen door grote heimwee, een onvoorstelbare reis naar huis kunnen maken?

Stem! >

Repelsteeltje en de blinde prinses (8+)

Een stuk vol grappige verwikkelingen, snedige dialogen, gloedvolle liedjes en magische toverkunsten. Van de makers van De Gelaarsde Poes en Lang en Gelukkig.

Stem! >

Ruimtevlucht

RUIMTEVLUCHT – HET HOUTEN HUIS / HOLLAND OPERA Een reis die het onderste boven haalt Een ruimteschip vertrekt naar een beter leven. Mensen en andere

Lees verder

Stem! >

Warnet

Op een tribune middenin een witte kubus word je opgeslokt door een videowereld van 360 graden. Op vier grote schermen – en tegelijkertijd live – zien we 1 acteur, die als veertig verschillende personages uiteenlopende fragmenten van een leven bespeelt. Warnet is een ode aan de mens en een avontuur voor iedereen tussen 7 en 107 jaar.

Stem! >

Zwijnenstal

Een spannende muzikale komedie over de allerbeste boerderij, met de aller-gelukkigste dieren ter wereld. Overal zingt het wonderbaarlijke verhaal rond over de gelukkige en altijd

Lees verder

Stem! >

Pin It on Pinterest

Deze website maakt gebruik van cookies.