Gebundeld aanbod van registraties van diverse landelijke jeugdgezelschappen

Vanaf de kerstvakantie, vrijdag 18 december 2020, start Podiumkids met een online platform dat het aanbod van digitale registraties van diverse professionele jeugdgezelschappen bundelt. Op ‘Podiumkids Thuis’ kunnen familievoorstellingen vanaf verschillende leeftijden on demand thuis worden bekeken.

Podiumkids Thuis is een initiatief van Podiumkids, een collectief van 26 gezelschappen die theater-, muziek- en dansvoorstellingen maken voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar. Podiumkids wil jeugdtheater onder de aandacht brengen bij zoveel mogelijk mensen. Sonja Rinkel, projectcoördinator van Podiumkids, ziet het nieuwe online platform als een waardevolle aanvulling. “Met Podiumkids Thuis brengen we kwalitatief jeugdtheater nóg dichter bij mensen thuis en bereiken we juist in deze tijden meer publiek dan we in het theater zouden kunnen. Het feit dat zoveel jeugdgezelschappen bereid zijn hun aanbod te bundelen op één platform is uniek. Dat we nu ook weer in een landelijke lockdown zitten, hadden we niet voorzien, maar maakt de timing nog urgenter.”

Podiumkids Thuis start vanaf de kerstvakantie met een eerste aanbod van 13 gezelschappen. De voorstellingen worden aangeboden voor een prijs van € 2,99. De komende maanden wordt dit aanbod verder aangevuld en ververst.

Klik hier voor het aanbod op Podiumkids Thuis.

Pin It on Pinterest

Deze website maakt gebruik van cookies.