Sinds begin februari staan er weer nieuwe voorstellingen op Podiumkids Thuis en het aanbod blijft groeien. De gezelschappen hebben hun tournees moeten stilleggen tot nader order, premières en producties moeten annuleren. Met Podiumkids Thuis bereiken zij toch het kinderpubliek.

Er komen steeds meer voorstellingen bij; het aanbod van 21 voorstellingen is aangevuld met Het verhaal van Anders (8+) van Danstheater Aya, Meneertje Meer (3+) van Tg Winterberg en STIP Theaterproducties, Roodhapje (6+) en 4 Musketiers (6+) van Holland Opera, Alleen op de wereld (8+) van Maas theater en dans, Fantasia (6+) van Introdans, Het Bangedierenbos (6+), Sneue Gevallen (6+) en  Wij gaan op berenjacht (4+) van Theater Sonnevanck, Bezoek voor Beer (4+) van Het Laagland en Dekbed (4+) van SALLY Dansgezelschap Maastricht. De komende maanden zal het aanbod regelmatig worden ververst.

Podiumkids Thuis is een initiatief van Podiumkids, een collectief van 26 gezelschappen die theater-, muziek- en dansvoorstellingen maken voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar. De voorstellingen worden aangeboden voor een prijs van € 2,99.

Bekijk hier de trailer

Pin It on Pinterest

Deze website maakt gebruik van cookies.